Om os

Firmaadresse

Laquer.dk ApS
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev - Danmark

Kontaktoplysninger

Tlf. 73 70 90 91
E-mail: info@laquer.dk

Åbningstider

I dette tidsrum kan vi træffes pr. telefon og e-mail.

Mandag - torsdag
8 - 16

Fredag
8 - 13:30

Bemærk at dette er en webshop og man kan ikke handle fra adressen.

Laquer.dk leverer inspiration og skønhed til dig

Hos Laquer.dk stræber vi efter at være den skønhedswebshop, hvor alle dine yndlingsmærker er samlet på et sted. Vi forhandler alle de eksklusive brands der er meget få af på nettet, samt de kendte must-have brands til hud og hår. 

Vi prioriterer den rette vejledning utrolig højt, og har derfor en detaljeret beskrivelse på hvert eneste produkt. Yderligere sidder vores kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail.

Laquer teamet

Bag Laquer.dk sidder professionelle frisører og kosmetikere, som nøje håndplukker sortimentet ud fra effekt, resultater og erfaringer. Vores skønhedseksperter har hele tiden fingeren på pulsen, og udvider løbende sortimentet med de nyeste brands. Derudover ønsker vi at inspirere dig, samt præge dine skønhedsrutiner via Instagram og Facebook.

Laquer.dk har et stort team af dygtige medarbejdere, med mange års erfaring indenfor e-handel, som sørger for, at du får en god og sikker købsoplevelse på nettet.

Hurtig levering og 365 dages returret

Det er absolut vigtigt for os, at give dig den bedste online købsoplevelse. Hos Laquer.dk modtager du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 18.00 mandag til fredag, samt inden kl. 15.00 om søndagen. Udover den hurtige levering, tilbyder Laquer.dk også 365 dages returret på uåbnede varer.

De bedste hilsner
Laquer teamet